Nye partnere i 2021
×

Find virksomhed eller søg efter en branche

Heiko Stumbeck A/S Premium CVR-nr 21737046
Detailhandel 25 medarbejdere
Klaregade 24 5000 Odense C
Aktieselskab Etableret: 10-06-1999
Præsentation
Heiko Stumbeck A/S er en familiedrevet optikervirksomhed med butikker i Middelfart, Svendborg, København og Odense. Firmaet er grundlagt af Heiko Max Herbert Stumbeck og bliver i dag ledet af hans søn Jens Stumbeck, som både er uddannet optiker og fungerende direktør.
Hos Heiko Stumbeck A/S lægges der vægt på at yde en nærværende service på et højt fagligt niveau. Vores optikere bliver løbende videreuddannet, og vi sætter en ære i altid at kunne tilbyde vores kunder de nyeste løsninger og produkter.
Nærvær og kendskab til den enkelte kunde er en af vores fornemste mål. Vi kender vores kunder og kan deres ønsker og styrker på fingerspidserne. Vi tager os tid til at yde den gode service og ved, at alle kunder er forskellige. Af samme grund spænder vores produkter bredt, således at alle kan finde den perfekte løsning hos os uanset budget, behov, alder eller modemæssige overbevisninger.
Vi er din lokale optiker, og vi støtter lokalsamfundets sportsklubber lige såvel, som vi støtter større organisationer som fx Læger uden Grænser. Filantropi er en væsentlig del af Heiko Stumbecks forretningsgrundlag og selvforståelse, og det ligger dybt i vores DNA.

Bruttofortjeneste
13.011.000 DKK
Resultat før skat
-5.000 DKK
Seneste offentliggjorte regnskab
Jobopslag
Virksomheden har ingen jobopslag.
Jens Stumbeck
CEO
Heiko Max Herbert Stumbeck
Grundlægger
Sidsel H.N. Eshøj
Økonomichef
Tlf.: 24853121
Allan Kjelsmark
Driftschef
Tlf.: 52406230
Henrik Toftdal
Chefoptiker
Hanne Jensen
Butikchef Svendborg
Per Johansen
Butikchef Middelfart
Susanne Brink Ladegaard
Marketingansvarlig
Tlf.: 24853121