Nye partnere i 2021

Videnforum – Nyt eksklusivt netværkstilbud til fynske erhvervsledere

Her får du det bedste fra alle verdener: Tid, ro, adgang til ny viden, læring, indsigt, styrke og handlekraft. I dit Videnforum får du fortrolig sparring af verdens bedste rådgivere, nemlig erhvervsledere som dig selv. Folk, som kender dine udfordringer, og som med glæde deler ud af deres viden, erfaringer og kontakter til gavn for dig og din virksomhed. Professionelt faciliteret med garanti for udbytte.

Giv dig selv tid til at lære, udvikle og handle

Du får tid til at lære, udvikle og handle i Fynsk Erhvervs Videnforum. Det er kort sagt et forum til øget handlekraft. Et forpligtende fællesskab, hvor din virksomhed får en række nye stærke  rådgivere. Ikke konsulenter eller verdensfjerne teoretikere. Men ledere som dig selv. Mennesker, du kan dele dilemmaer med i al fortrolighed. Gode folk, der kender din hverdag og ved, hvor skoen trykker. Ledere, der står sammen om at udvikle din og deres virksomheder og gøre hverdagen mere succesfuld. Mere spændende.

Fortrolig sparring 365 dage om året

I dit Videnforum får du gennem 8 årlige møder 50 timers rådgivning af verdens bedste rådgivere; nemlig mennesker som dig selv.

Vi udvikler relationer og tillid, og du får fortrolig sparring og feedback på dine virksomhedscases. Du får mulighed for at udvikle dig til morgendagens leder. Og i samspil med ligesindede kan du drage nytte af den nyeste viden og forskning efter oplæg fra nogle af landets førende forskere og eksperter.

 

Få en personlig og uforpligtende dialog med forretningsudviklingsdirektør Kim Lyngbek om dine muligheder.

Book et møde eller kontakt Kim Lyngbek på kly@fynskerhverv.dk eller mobil +45 24 660 440.

Book en kontakt          Læs mere om Videnforum her