Videnforum Ekslusivt tilbud til virksomhedsledere

Spejlvendt_lille

Dit fortrolige, personlige advisory board

 

Her får du det bedste fra alle verdener: Tid til refleksion, ny viden, læring, indsigt og fornyet handlekraft. I dit Videnforum får du fortrolig sparring af verdens bedste rådgivere, nemlig erhvervsledere som dig selv. Folk, som kender dine udfordringer, og som med glæde deler ud af deres viden, erfaringer og kontakter til gavn for dig og din virksomhed. Professionelt faciliteret med garanti for udbytte.

 

Giv dig selv tid til at lære, udvikle og handle

 

Du får tid til at lære, udvikle og handle i Fynsk Erhvervs Videnforum. Det er kort sagt et forum til øget handlekraft. Et forpligtende fællesskab, hvor du og din virksomhed får en række nye stærke rådgivere. Ikke konsulenter eller verdensfjerne teoretikere. Men ledere som dig selv. Mennesker, du kan diskutere dilemmaer med i al fortrolighed. Gode folk, der kender din hverdag og ved, hvor skoen trykker. Ledere, der står sammen om at udvikle din og deres virksomheder og gøre hverdagen mere succesfuld. Mere spændende.

Fortrolig sparring 365 dage om året

 

I dit Videnforum får du gennem 8 årlige møder 50 timers rådgivning af verdens bedste rådgivere; nemlig erhvervsledere som dig selv.

 

Alle møder faciliteres professionelt af Fynsk Erhverv, og vi sørger for at sammensætte dit Videnforum til dig. Det sikrer et unikt DNA for hvert Videnforum og en høj diversitet med repræsentanter fra forskellige brancher, så der ikke opstår konkurrence- eller interesse konflikter.

 

Vi udvikler relationer og tillid, og du får fortrolig sparring og feedback på dine konkrete virksomhedscases, og du går hjem med nye værdiskabende løsninger. Du får mulighed for at udvikle dig til morgendagens leder. Og i samspil med ligesindede kan du drage nytte af den nyeste viden og forskning efter oplæg fra nogle af landets førende forskere og videneksperter.

 

Vi har også et Videnforum til dig

 

Videnforum sammensættes af femten til tyve erhvervsprofiler inden for områderne generel ledelse, funktionsledelse og temaledelse. Vi har flere Videnforum i drift, og flere er under udvikling:

Kim Lyngbek_Web

Få en personlig og uforpligtende dialog med forretningsudviklingsdirektør Kim Lyngbek om dine muligheder.

 

Book et møde eller kontakt Kim Lyngbek på kly@fynskerhverv.dk eller +45 24 660 440

sune

Et godt netværk flytter virksomheder

 

“Det er utrolig vigtigt for mig, at jeg bruger min tid på noget, der giver mig værdi, hvor jeg udfordrer mig selv. Hvis man ikke er åben over for inspiration, så hænger man i den samme rille” fortæller Sune Henriksen, Sectra Danmark A/S.

 

Læs mere >

Billede af forside på folder

Vil du følge med i nyhederne om Videnforum?

 

Så tilmeld dig Fynsk Erhvervs nyhedsbrev for nyt om Videnforum og det fynske erhvervsliv