Videnforum for Legal Risk Management

Justice and law concept.Male judge in a courtroom the gavel, wor

Dit fortrolige, personlige advisory board

 

Dit Videnforum bliver sammensat til dig. Vi udvælger nøje hvert medlem, så dit Videnforum får sit eget DNA, et unikt samspil og en stærk dynamik. Medlemmerne er ansvarlige for virksomhedernes juridiske og finansielle risikostyring, primært fra Fyn og er rekrutteret så gruppen får en høj grad af diversitet med repræsentanter fra forskellige brancher, virksomhedstyper og ejerforhold. For på den måde at undgå konkurrence- eller interessekonflikter.

 

Bliv klædt på til at håndtere morgendagens juridiske udfordringer

 

Forretningsverdenen bliver stadig mere kompleks med stadig stigende krav fra kunder, leverandører og øvrige stakeholders, en international verden i opbrud, usikre forsyningskæder samtidig med at digitale værktøjer har skabt nye muligheder for effektiv juridisk risikostyring. I Videnform for Legal Risk Management bliver du klædt på til at sætte dagsordenen for virksomhedens arbejde med Legal Risk Management, og du får mulighed for at være med til at bestemme, hvilke emner inden for jura og Legal Risk Management, som gruppen skal arbejde med.

 

Det vil omfatte emner som:

 

● ESG i juridisk kontekst – greenwashing – ESG som strategisk værktøj

● Supply chain risk management – overblik og brug af konkrete juridiske værktøjer

● IP-strategi – effektiv beskyttelse og udnyttelse af virksomhedens IP-rettigheder

● Legal Risk Management – koncept, planlægning og eksekvering

● Risikostyring for den kriseramte virksomhed – muligheder og ansvar

● Digital kontraktsstyring – overblik og muligheder

 

Arbejdet i Videnforum fokuserer således på at give deltagerne de bedste forudsætninger for at tilføre værdi til deres virksomheder og være med til at sætte dagsordenens for virksomhedernes arbejde med Legal Risk Management.

 

Otte møder – 50 timers sparring med verdens bedste rådgivere

 

I dit Videnforum mødes I otte gange om året. Fem af møderne er fysiske dagsmøder. Fire af disse holdes i en virksomhed med et medlem som vært. Det sidste er et døgnmøde med overnatning. Desuden har I tre tjek-ind møder. Mellem møderne udveksler I idéer og erfaringer i gruppens lukkede, virtuelle medlemsunivers.

Fokus på effektiv legal risk management i din virksomhed

 

I Videnforum fokuserer vi på din virksomhed, dine udfordringer og de konkrete juridiske værktøjer, der kan skabe værdi for de deltagende virksomheder. Vi sætter fokus på både nye emner og mere klassiske problemstillinger, som du som CFO eller in-house jurist bør have et fast greb om.

 

Dit videnforum er nøje sammensat, så du møder ligesindede fra andre virksomheder. Onboarding sker gennem interviews med fokus på de forretningsmæssige- og ledelsesmæssige mål og de planer, du har samt den erfaring og de resultater, du bringer ind i gruppen.

 

En professionel mødeleder faciliterer alle møder og sikrer, at gruppen udvikler de rette relationer og opbygger gensidig tillid, så der opstår et fortroligt frirum.

 

Fra læring til handling

 

Vi deler ny viden i gruppen både i form af indlæg fra forskere og fageksperter og ikke mindst med et praksisnært perspektiv fra gruppens medlemmer. Vi får ny viden ind. Den nye viden anvendes i praksis. Og evalueres ud fra din eller andres lederes egne erfaringer..

 

Videnforum for Legal Risk Management vil bestå af 15-20 medlemmer, som er enten CFO eller in-house jurist med ansvaret for virksomhedens finansielle og juridiske risikostyring

 

Formålet med gruppen er at accelerere både læring og eksekvering af ny viden i praksis.

 

Web Topmoede 2022_026

Infomøde om Videnforum for Legal Risk Management

 

Den 7. juni holder vi infomøde om vores Videnforum for Legal Risk Management

 

Læs mere og tilmeld dig her >

2022_06_10_Mazanti_kbh22858_HIGH_Low

Din mødeleder, Rune Aagaard

 

Videnforum for Legal Risk Management faciliteres af Rune Aagaard, advokat, HD(R) og partner i Mazanti-Andersen. Rune har i sin karriere arbejdet hos Gorrissen Federspiel og A.P. Møller – Mærsk, herunder i Kina som ansvarlig for A.P. Møller – Mærsks slæbebådsforretning.

 

I sit daglige arbejde som juridisk rådgiver, advokat og bestyrelsesmedlem kombinerer Rune således en kommerciel og finansiel forståelse med dyb juridisk ekspertise og ledelseserfaring

Få en personlig og uforpligtende dialog med forretningsudviklingsdirektør Kim Lyngbek om dine muligheder.

 

Book et møde eller kontakt Kim Lyngbek på kly@fynskerhverv.dk eller +45 24 660 440

Vil du følge med i nyhederne om Videnforum?

 

Så tilmeld dig Fynsk Erhvervs nyhedsbrev for nyt om Videnforum og det fynske erhvervsliv