Nyheder • 03/05/2019

Butikkerne skal gøre sig ekstra umage

Morgenmøde

Stor opbakning, nysgerrighed og god debat ved morgenmøde for de fynske detailhandlende.

Der var omkring 75 optagede stolesæder, der Fynsk Erhverv inviterede fynske detailhandlende indenfor til morgenmøde tirsdag den 30. april.

Mødets overskrift lød “Butikslivet skal blomstre”. Michael Andersen, lektor fra SDU, og Dorthe Bjerre, tidl. Brand Manager hos City Vejle, lagde for med inspirerende oplæg om den gode kunde- og købsoplevelse, og hvordan den skabes. Konkurrencen med bl.a. nethandlen er hård, så den personlige kontakt og et indbyrdes godt samspil mellem butikkerne er vigtige elementer i butikslivets fremtid. Butikkerne skal gøre sig ekstra umage for at være så attraktive som muligt.

”Vi blev enige om, at det ikke hjælper at brokke sig over de ting, vi alligevel ikke kan ændre på. I stedet skal vi tale tingene positivt op. Vi skal sikre et positivt mindset hos butikspersonalet i butikkerne, vi skal sikre, at avisen skriver om de positive emner, som rører sig i byen, og vi skal sikre, at kommunen med borgmesteren i front skaber de bedste rammer som muligt, så butikslivet virkelig kan blomstre,” siger Jakob Søfelde-Hansen fra Humac i Odense C. Han er også netværksfacilitator på Fynsk Erhvervs netværk for detailledere.

Til efteråret er der atter åbent morgenmøde. Det bliver tirsdag den 26. november 07:30-09:30. Vi starter op med kaffe og morgenbrød.