Nye partnervirksomheder

Arrangement

Seminar: Sådan bliver dit salgsteam stærkere

Spil dit salgsteam stærkere med fokus på ledelse og værktøjer. Fynsk Erhverv inviterer til salgsseminar på Albani Torv 4, d. 2 juni 2022.

Som salgsleder skal du kunne overskue hvad hver enkelte sælger arbejder med, finde tid til at udvikle dit team, skabe motivation hos den enkelte sælger og sikre, at teamet performer både generelt og i kundemødet. Og som salgsleder er der brug for at du bringer konkrete metoder og værktøjer i spil, der kan hjælpe sælgerne med at:

 • Fjerne støj i deres hverdag, som tager tid og flytter fokus fra salget – hvad enten den kommer fra omverdenen, organisationen eller sælgerne selv
 • Give øget klarhed til de nødvendige prioriteringer – sikre at de rigtige handlinger i højere grad prioriteres og realiseres af sælgerne
 • Øge sandsynligheden for at kunden i mødet med sælgerne får en god og værdiskabende oplevelse, så sælgeren og salgsteamet vinder flere kunder.

Med dette seminar får du vigtige værktøjer fra tre specialister, som deler ud af deres erfaringer fra B2B virksomheder med fokus på tre kerneområder:

 • Strategi og spillestil
  • Med en klar og fælles tilgang til salget, der baseres på en skarpere salgsproces og bedre brug af interne systemer, skal den enkelte sælger klædes på til at arbejde mere målrettet, struktureret og gennemsigtigt med sit salg. Det er en tilgang, der med sikkerhed giver øget volumen, kvalitet, aktivitet og konvertering i hele salgskæden og løfter salg til både eksisterende og nye kunder.
 • Personlig sparring og værktøjer der skaber en vindende salgskultur
  • Mange sælgere mangler vigtige værktøjer til at nå i mål med deres salgsmål. Der er brug for at udvikle deres tilgang til salg, hvilket med fordel kan starte med en personlig vurdering af vedkommendes profil og kompetencer. Med afsæt heri, kan I hurtigt løfte sælgerens salg ved at jagte de rigtige kunder, skaffe de gode møder og fokusere på at lukke enkelte sager hurtigt og effektivt.
 • Spil kampen og vind
  • Mange kunder oplever desværre, at sælgeren har mere fokus på sine produkter/løsninger, end på kundens situation og udfordringer. Med en fælles tilgang, indhold og værktøjer kan I gøre en konkret forskel i et hvert møde med den enkelte kunde Gør processen så enkelt for salgskonsulenten, gør det til en kultur at lære og spille hinanden stærkere ved at gå i dialog om elementer der fungerer og ikke fungere. På seminaret ser vi på hvad de bedste gør.

Vi har invitereret tre specialister inden for salg, der deler ud af sine erfaringer og viden. De tre specialister er:

Jens Løgstrup Poulsen fra Navitas

Gennem 30 år har Jens udelukkende arbejde med salg, salgsledelse og kommunikation, og har i 20 år trænet og coachet flere tusinde sælgere igennem sit firma Navitas.dk. Jens er hyppigt foredragsholdere omkring ‘Fremtidens personlige salg’ og hans koncept ‘Følelser til salg’. Til dagligt bruges tiden hos faste kunder, der jævnligt igennem de sidste 10 år har trukket på hans ekspertise i salg for at understøtte deres fremdrift.

Morten Junge fra Let’s Change Sales

Med mange års erfaring indenfor salgsledelse og marketing har Morten opbygget stor viden, og er bl.a. specialist inden for ‘Sales Enablement’. Konceptet handler om at spille salgskonsulenten stærk ved at koble tilgang, træning, materiale og værktøjer sammen, og gør brug af det i dialogen med kunden og være transparens omkring, hvordan der arbejdes i salg. Morten har hjulpet en lang række B2B virksomheder, og holder ofte indlæg om arbejdet i netværksgrupper, salgskonferencer og meget andet. 

Niels Holme fra Mosano

Niels har stor erfaring med at analysere danske virksomheder salgsprocesser, og arbejder hver dag SMV’er med at opbygge en stærkere fødekanal til salget, effektive salgskæder og målrettet og aktivitetsdrevet salg. Niels er både ekstern konsulent, og interim-salgsansvalig for udvikling af salgsteam og salgstal. Niels er medforfatter på en bog om strategisk salg, og været dybt involveret i mere end 50 projekter med fokus på at styrke virksomheders salg, og har i de senere afholdt seminarer og webinarer for mere end 1000 virksomheder.

Du får på seminaret indsigt, der gør, at du kan gå direkte hjem og arbejde med elementerne i din virksomhed.

Det får du med hjem

 • Masser af inspiration til at udvikle dit team og jeres værktøjskasse, samt hvordan I kan løfte salget hos jer
 • Meget konkrete anbefalinger og eksempler på værktøjer brugt i cases
 • Læring fra andre dedikerede salgsledere og ansvarlige, der også har ambitioner på egne  og sit teams vegne
 • Mulighed for at deltage og modtage ‘salgsteam-analysen 22’ som afdækker hvor I kan spille jeres salgsteam stærkere