Arrangement

ODINCON EXPO

Finalen i en af verdens største eSportsturneringer afholdes i Odense i OCC den 8.-10. december 2017. ESL Pro League Finals spilles i Counter-Strike: Global Offensive, og der forventes cirka 30 millioner unikke seere online, og 4700 jublende fans live i arenaen til et totalt udsolgt event. Fynsk Erhvervs medlemmer har mulighed for at komme gratis ind på ODINCON EXPO området alle tre dage i forbindelse med turneringen.

EXPO er et sted, hvor du kan se de nyeste produkter fra mange forskellige sponsorer og udstillere samt møde fynske virksomheder inden for robot- og droneindustrien. Der afholdes konkurrencer og spilles turneringer i mange forskellige spil, og du kan møde YouTubers, få autografer af professionelle eSportsatleter og meget mere.

På EXPOen har du også mulighed for at se ESL-finalerne på en storskærm, føle atmosfæren, opleve et stort LAN-event, hvor der games non-stop hele weekenden, og få et lille smugkig ind i den totalt udsolgte arena.

Alle gæster i ESL Pro League Finals samt LAN-arrangementet har adgang til EXPO-området og bruger området aktivt i pauser og til yderligere underholdning.

Læs mere om ODINCON her