Arrangement

Vi inviterer til…

Fynsk Erhverv er flyttet ind i Cortex Business Park. Et hub, fuld af udvikling, muligheder og forretning.

I den forbindelse inviterer vi til kombineret ‘Nytårskur og reception’ med mulighed for at netværke med vores partnervirksomheder, få ny inspiration til at navigere i en uforudsigelig tid og for at se lokaliteterne i det seks-etagers høje kontordomicil.

Vi har sammensat et spændende program:

 • Velkomst, bobler og netværk
 • Fynsk Erhverv – tættere på virksomhederne – tættere på Fyn
  v/Jytte Reinholdt
  Efter næsten 100 år i det gamle domicil på Albani Torv i Odense centrum er flytningen til Cortex Business Park en vigtigt strategisk beslutning, som skal skabe afsæt for udviklingen af et endnu stærkere community for det fynske erhvervsliv.  Sammen realiserer vi potentiale.
 • Nye tendenser og muligheder
  v/Tue Mantoni
  I uforudsigelige tider bør vi udfordre vores måde at tænke på. Men hvordan gør vi det?  Og hvordan overhaler du dine konkurrenter indenom, når der kommer til at finde nye tendenser og muligheder?
 • Mød The Union – fremtidens sunde og fleksible kontorhuse
 • Rundvisning i Cortex Business Park

Cortex Business Park…
Er et topmoderne flerbrugerkontorhus med de nyeste tekniske faciliteter. Byggeriet er selvfølgelig bæredygtigt og DGNB guld-certificeret. I Cortex Business Park finder du et energifelt af spændende virksomheder i et stærkt businessnetværk, tæt på Universitetet, med kort afstand til motorvejen og letbanen lige uden for døren.

 

Om Tue Mantoni
Tue er tidligere CEO i Bang & Olufsen og motorcykelgiganten Triumph og tidligere bestyrelsesformand i Vækstfonden. I dag går Tue rådgivnings- og bestyrelsesvejen, hvor han bl.a. hjælper unge iværksættere med at udfolde og udvikle deres fulde forretningsmæssige potentiale. Han er bestyrelsesformand i Lakrids by Johan Bülow, Stine Goya og SAGA. Tue Mantoni er næstformand i Joe & The Juice og Soundboks samt bestyrelsesmedlem i GUBI.

 

The Union
Eventet afholdes i samarbejde med The Union – en landsdækkende kæde af servicerede kontorhuse, som skaber inspirerende, fleksible og sunde rammer for både mindre og etablerede virksomheder. Inspireret af deleøkonomien skaber The Union de bedste forudsætninger for at drive en sund forretning. Læs mere om The Union her

 

Vi glæder os til at byde velkommen  til nogle spændende timer sammen og vise vores nye rammer frem. Du kan få et smugkig herunder.