Arrangement

Nye markeder: Droneindustrien som den nye store vækstmotor og samarbejdspartner med Forsvaret

UAS Denmark virksomhedsbesøg

Tag med på virksomhedsbesøg hos UAS Denmark i H.C. Andersen Airport, hvor vi henter inspiration og indsigt fra dronebranchen til hvordan vi får nye ideer, nye samarbejdspartnere og ny forretning.

Du vil møde en række oplægsholdere, som giver indblik i, hvordan de har grebet uforudsete chancer og indtaget nye markeder, samt hvilke problemstillinger og udfordringer, de er stødt på.

Du kan bl.a. møde Michael Larsen, som er kommerciel chef hos UAS Denmark, der er et nationalt drone-industrinetværk og et internationalt testcenter med base i H.C. Andersen Airport i Odense. UAS har sat sig for at skabe Danmarks hurtigst voksende sektor inden for 5 år samt at gøre Danmark til spydspids for droneteknologien og samspillet mellem droner og mennesker.

Michael Larsen vil gøre os klogere på branchen og UAS samt give et spændende indblik i, hvordan UAS og SDU har etableret et samarbejde med Forsvaret.

Vi vil i den forbindelse få en fremvisning af SDU’s nye forskningsfaciliteter, og Oberstløjtnant Palle Mørkøre vil fortælle om Forsvarsforliget og Flyvevåbnets/Forsvarets udfordringer, der betinger et øget fokus på droneteknologi. Hør også om de dronesystemer, der p.t. anvendes, og fremtidige anvendelsesmuligheder for teknologien set i et forsvarsmæssigt perspektiv.

Ved arrangementet møder du også Kristian Skaarup, som er CEO hos Lorenz Technology, der bruger droner til securityopgaver på havne og hos vagtselskaber. Virksomheden havde oprindeligt et andet fokus, men greb en uventet chance og oplever nu succes med droner, der bruges til at lokalisere mennesker, som er trængt ind på ejendomme, og samtidig opsamle data til andre formål.

Bagefter får vi selvfølgelig en demonstration af en security drone.

Vigtigt!
Der er et krav om sikkerhedsgodkendelse, da arrangementet bliver afholdt i H.C. Andersen Airport. Det betyder, at du som gæst ved tilmelding skal oplyse:

  • Fulde navn
  • Fødselsdato
  • Mail
  • Telefonnummer
  • Virksomhed