Nye partnervirksomheder

Arrangement

Ledelseskonference: Den attraktive arbejdsplads

To af tidens helt store spørgsmål inden for ledelse er: Hvordan går det med fastholdelsen af medarbejdere og har vi i jagten på resultater overset, hvad de mennesker, vi har ansat, har brug for at levere?

Ordene er Christian Ørsteds, når han i sin nyeste kommentar i Berlingske sætter fokus på aktuelle ledelsesudfordringer:

I en verden præget af skiftende, komplekse og modstridende krav har det aldrig været vigtigere at engagere vores fælles tænkning og engagement for at løse de problemer, vi står over for.”

Derfor inviterer Fynsk Erhverv og UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole dig til ledelseskonference den 5. oktober, hvor Christian Ørsted vil fortælle om, hvordan det aktuelle begreb om psykologisk tryghed kan være en af løsningerne på ledelses- og fastholdelsesproblematikkerne.

Vi trækker også den praktiske virkelighed og de dilemmaer, vi står med i hverdagen, ind i en spændende paneldebat med god mulighed for at dele egne erfaringer og observationer.

Dagens program:

Kl. 12.30 – Dørene åbnes – indtjekning

Kl. 13.00 – Velkomst

  • Jytte Reinholdt, direktør, Fynsk Erhverv, og Kim Hass Rubin, afdelingschef, UCL, byder velkommen

Kl. 13.15 – Fatale forandringer

  • Mød Christian Ørsted, der med et højaktuelt foredrag om fatale forandringer vil dig et kritisk indblik i bagsiden ved moderne ledelse. Hvordan klarer vi sammen stigende krav og uforudsigelighed og skaber gode resultater og samarbejder?
  • Her spiller psykologisk tryghed en stor rolle. Både ledere og medarbejdere er med til at skabe en kultur præget af psykologisk tryghed, hvor vi respektere og samarbejder – også med mennesker, der tænker anderledes ens os selv.

Kl. 14.30 – Kaffepause

Kl. 15.00 – Paneldebat: Den attraktive arbejdsplads i praksis

  • Deltagere i paneldebatten: Claudia Pring, kommunikationschef i FAB, Jens Haugaard, general manager i Hydac, Peter Lykkegaard, fagchef i HK og Helle Gregersen, HR-direktør i Middelfart Sparrekasse.
  • Faciliteret af Allan Larsson, ledelseskonsulent, UCL

Kl. 16.00 – Afrunding

  • v. Jytte Reinholdt og Kim Hass Rubin
  •  Netværk, tapas og vin.

 

Har du svært ved at vente helt til oktober? Så kan du jo bruge ventetiden til at læse resten af Christian Ørsteds artikel her:

https://www.berlingske.dk/kommentar/ledelse-handler-ikke-om-hvor-god-du-er-ledelse-handler-om-hvor-god-du