Nye partnervirksomheder

Arrangement

Kick-Off til Business Challenge Cykling 2021

Vil du have et stærkere netværk i 2021?
For 10. gang sætter Fynsk Erhverv scenen for aktive fynske erhvervsledere og beslutningstagere i Business Challenge Cykling. Resultaterne er imponerende – både på det personlige plan og rent forretningsmæssigt.

I Business Challenge Cykling kan du som leder få et stort forretningsmæssigt udbytte og et mindst lige så højt sundhedsmæssigt boost. Her mødes vi på to hjul frem for at sidde ved et mødebord for at vikle lange ordguirlander ind og ud til smagen af lunken kaffe. I stedet får du et sundt, sjovt og givende professionelt netværk med spændende netværksmøder, god træning, mulighed for at præsentere din virksomhed og en fantastisk tur i september.

Det er ikke dit niveau på cykel, der er afgørende for din deltagelse – alle kan være med. Og alle får med garanti flotte og spændende oplevelser samt et styrket professionelt netværk. Uanset om du aldrig har kørt med i en gruppe før – eller du har haft klikpedaler på, siden du var 10 år gammel.

Kom og hør mere om netværket til Kick-Off den 1. december hos Fynsk Erhverv. Tilmeld dig her

Masser af netværk kronet med en unik tur til et legendarisk cykelterræn
Frem til marts kan du deltage i vintertræning hver søndag eftermiddag og tage en tur rundt i det fynske landskab. Du kan også nøjes med at spinne eller vægttræne. Der er forskellige hold, hvor du kan deltage sammen med andre BC’ere – dog for egen regning. Fra medio marts går vi på landevejen, og du kan deltage i op til tre ugentlige træninger. Sæsonen krones med en rejse til et legendarisk cykelterræn første uge i september. Vi har blandt andet været i Alperne, Dolomitterne, Pyrenæerne og på Mallorca. I år står den på vores udgave af et Strade Bianche. Vi skal til Siena og udfordre os selv og hinanden på de små veje, der forbinder middelalderbyerne i Toscana. Bjergene er i år bakker. Men der er nok af dem. Så udfordringerne står i kø.

Særlig velkommen til dig, der ikke har cyklet i gruppe før (vi hjælper nemlig hinanden hele vejen til tops)
Hvis du hører til dem, der gerne vil i gang med at cykle lidt længere end til bageren, men aldrig har fået anledning til at kaste dig ud i cykelsporten, så er muligheden der nu. Vi har planlagt et særligt velkomstprogram til dig. Det er nu eller aldrig. Deltag i vores Kick-Off og hør mere om cykelnetværket.

Business Challenge er også for kvinder
Vi er så heldige, at vi har en stamme af kvindelige ledere, der kører med i netværket, så kom frisk, hvis du vil med. Som skrevet før, er vi ikke en cykelklub, men et netværk der mødes på cykel. På Kick-Off kan du møde en eller flere af vores kvindelige ryttere og få en snak om, hvordan det er at være med.

Se film fra de tidligere år…
Hvert år laver vi en lille film fra årets tur. Se dem på vores YouTube-kanal.

Det koster det at deltage i netværket
Prisniveau for deltagelse i Business Challenge Cykling i 2021 ca. 16.500 kr. ekskl. moms.

Mød netværket – eller i hvert fald noget af det
Kom til Kick-Off og mød nogle af de ryttere, som har været med i år. Der vil deltage både garvede og nye ryttere, så du kan få svar på alle de spørgsmål, du måtte have.

Tilmeld dig Kick-Off her