Nye partnervirksomheder

Arrangement

Informationsmøde om nyt Videnforum for Bæredygtig Forretningsudvikling

Bliv klædt på til at håndtere en bæredygtig forretningsudvikling

Du ved, at bæredygtighed skal være en del af din fremtidige forretning. Du oplever måske allerede nu krav fra kunder eller banken, ser at konkurrenterne markedsfører sig på bæredygtighed eller at du ønsker at gennemføre grønne tiltag.

Er du CEO, direktør eller den strategisk ansvarlige for bæredygtighed i virksomheden? Søger du viden om, hvordan du kan omsætte bæredygtighed til udvikling og vækst gennem nye og styrkede kunderelationer, øget bundlinje og via tiltrækning af talent? Så er Videnforum for Bæredygtig Forretningsudvikling netop det, der bringer dig videre.

Derfor inviterer vi dig til informationsmøde om Videnforum for Bæredygtig Forretningsudvikling onsdag d. 23. november kl. 16.30 til 18.00

Du får indblik i forventningerne til virksomheders fremtidige arbejde med bæredygtighed. Du får også en smagsprøve på, hvordan vi skaber værdi i et nysgerrigt og fortroligt Videnforum samt muligheden for at møde og netværke med ligesindede erhvervsledere fra Fyn og Trekantområdet.

Dagens program:

  • Velkomst og introduktion
  • Fynsk Erhvervs Videnforum koncept og værdiskabelse
  • Videnforum for Bæredygtig Forretningsudvikling – formål, indhold og praktik
  • Dilemma om bæredygtighed til debat
  • Forventninger til Videnforum for Bæredygtig Forretningsudvikling
  • Networking – drikkevarer & snacks

Videnforum for Bæredygtig Forretningsudvikling

I Videnforum fokuserer vi på din virksomhed, dine udfordringer og de konkrete værktøjer, der kan skabe værdi for de deltagende virksomheder. Vi sætter fokus på de nødvendige kompetencer og opbygger et fortroligt advisory board, hvor du får skabt løsninger på de problemstillinger, som du som ansvarlig for bæredygtighed står med.

Arbejdet i dit Videnforum giver dig de bedste forudsætninger for at skabe klarhed omkring bæredygtig forretningsudvikling og socialt ansvarlig ledelse. Du får værktøjer til at sætte dagsordenen for arbejdet og tilføre værdi til virksomheden og kunderne. Med ny forskning, ekspertviden og faciliteret, praksisnær sparring fra ligesindede, får du konkrete løsninger på dine udfordringer, dilemmaer og nye muligheder.

Du kan læse mere om Videnforum for Bæredygtig Forretningsudvikling her:

Læs mere her