Nye partnere i 2021

Arrangement

Infomøde om NEXT LEVEL

Vækst: Infomøde om Fynsk Erhvervs initiativ NEXT LEVEL hos Fynsk Erhverv d. 12. marts fra 19.00 til 21.00. Alle er velkomne. Tilmelding til info@fynskerhverv.dk eller via telefon til udviklingschef  Lolle H. Schierff på 29 12 14 40.

NEXT LEVEL er et tilbud til de fynske ejerledervirksomheder, der ønsker at udvikle virksomheden, skabe øget vækst og udvide medarbejderstaben.

Virksomheden sætter vækstmålene – og sammen med en dygtig og erfaren virksomhedsleder som sparringspartner går I den direkte vej til

–          Øget indtjening

–          Øget beskæftigelse

–          Netværk med andre ejerledere

–          Øget konkurrencekraft

–          Forretningsudvikling

–          Professionalisering af organisationen

–          Øget innovation

–          Eksport

–          Opkøb/fusion

–          Osv.

Vi trækker på det store netværk af aktive og succesfulde erhvervsledere, vi har lokalt og nationalt. De har prøvet meget selv og har derfor en stor forståelse for dine udfordringer, men også den nødvendige erfaring og indsigt til at hjælpe dig i mål. Vi kalder dem Business Advisorer, og vi garanterer, at vi kan finde fagligt dygtige og erfarne folk, som kender til den situation, din virksomhed står i.

Der er selvfølgelig juridisk forpligtende fuld fortrolighed mellem business advisor og virksomhed, hvilket garanteres med underskrivelse af de korrekte juridiske dokumenter.

PRIS OG VILKÅR

  • NEXT LEVEL er gratis for Fynsk Erhvervs medlemsvirksomheder
  • Øvrige fynske virksomheder kr. 12.000 excl. Moms.

Tilmelding til info@fynskerhverv.dk eller via telefon til udviklingschef Lolle H. Schierff på 29 12 14 40.

 

 Vi spilder ikke hinandens tid           –          vi skaber vækst sammen!