Nye partnervirksomheder

Arrangement

How to digitize complex sales processes in B2B

Webinaret er på engelsk.

Salg via B2B er en kompleks forretning, og mange organisationer flytter sig mod e-commerce og CPQ teknologi for at fylde hullerne i deres salgsprocesser. Med dette webinar fortæller digitale eksperter fra Enigen, hvordan du kan forbedre komplekse salgsprocesser i B2B

Kundernes forventninger er under forandring i B2B salg. Der forventes den samme nemhed i forbindelse med køb, kort svar tider og den enkelthed de oplever som forbruger i deres B2C-køb. 77% af B2B købere fremhæver at deres sidste købs-process var ‘meget kompleks eller besværlig’.

Forventningerne tydeliggøres af den skiftende tendens i vigtigheden af kundeoplevelsen og dens plads i B2B. Kundeoplevelsen er ofte tænkt som en prioritet i B2C, men er også ved at blive en drivende kraft i beslutningsprocesserne hos B2B organisationer når de f.eks. skal vælge forhandlere.

Mange organisationer indfører teknologi som f.eks. e-commerce kunde portaler og CPQ(Configure, price, quote) teknologi, og forbinder dem med back-end supply chain data, for at gøre deres salgsprocesser mere effektiv, mindre kompliceret og nemmere for kunden.

Webinaret berører disse emner, og vil forsøge at besvare 3 centrale spørgsmål:

  • Hvordan sælger du mest effektivt online?
  • Hvordan konfigurere du komplekse produkter på en simpel måde, reducere fejl og øger svar tider?
  • Hvordan kan du tilbyde en bedre kundeoplevelse gennem dit supply chain data?