Nye partnervirksomheder

Arrangement

Fynsk ErhvervsTopmøde 2020

Erhvervtopmøde

Ledelse, der skaber forandring

Vi har inviteret en af landets absolut mest efterspurgte foredragsholdere, socialantropolog og museumsdirektør Rane Willerslev, til efterårets Fynsk ErhvervsTopmøde – og nu inviterer vi DIG.

Rane Willerslev har dyb indsigt i både forskning og praksis og med sin egen jordnære tilgang og ligefremme facon sætter han fokus på, hvor vigtigt det er at være kreative, modige og nysgerrige, hvis vi selv vil skabe forandringerne omkring os og ikke bare lade stå til.

Han giver en regulær opsang til den moderne leder: Tænk vildt!

“Vi skal som samfund kunne udvise noget mere vovemod. Være så tilpas favnende, at ny viden, også ubekvem viden og ikke mindst viden og tendenser fra helt uventede kanter, ikke bare afvises som pop og pjat og den skinbarlige populisme.

 

Og så skal vi – indimellem eller som livsprincip: afhængigt af temperament – bevæge os derud, hvor vi vitterlig ikke ved, om vi kan bunde. For fanden, det er jo for enden af badebroen, det sker. Vejen derud er vigtig, men den er bare optakten. Det er springet ned i dybet, der er forløsningen.” – Rane Willerslev

Det gennemgående tema er således forandringsskabende ledelse i en tid, hvor teknologi, tempo og trusler om handelskrig, virus og stagnation præger hverdagen. Det er ikke længere nok at være forandringsparat…

Vel mødt til en aften, hvor vi også overrækker Tietgenprisen 2020 til en visionær fynsk erhvervsleder, henter inspiration i netværket og bliver klogere på os selv og hinanden.

Hent invitation til Fynsk ErhvervsTopmøde her

Accepter venligst statistics, marketing cookies for at se denne video.