Arrangement

Fynsk ErhvervsTopmøde: Ny verden – Nye vilkår – Nye måder

Forandring er et vilkår, teknologierne bliver kun vildere og presboldene større. Konstant melder hverdagens kampe sig for at jagte mulighederne, indløse potentialerne og arbejde naturligt ud fra den nye verdens volatile vilkår. Succesen ligger i hurtigere at kunne forandre og forny vores virksomheder under de nye vilkår – igen og igen. Det kræver nye måder at drive vores virksomheder på.

For at hjælpe os med at tænke forandringerne helt ind i dagligdagen gennem en forståelse for de grundlæggende, nye vilkår har vi inviteret Mads Thimmer, der til daglig er CEO og medstifter af Nordens mest erfarne innovationshus, Innovation Lab.

Om Mads Thimmer og Innovation Lab:

Innovation Lab startede i 2001 med at se om hjørner på udviklingen og hjælpe virksomheder med at skabe værdi i alt det nye. 10 gange har de været verdens første med teknologi-anvendelser. I dag er Innovation Lab 30+ “Outstanding Innovation Professionals”, der arbejder fra 9 lokationer rundt om i verden med samme erklærede mål: At skabe vej til værdi i alle de nye muligheder og måder.

Mads Thimmer har været med fra starten som medstifter, ejer i dag virksomheden og underviser ved siden af sit daglige virke som Guest Lecturer ved Stanford University’s corporate entrepreneurship program.

 

Program: 

Kl. 16.30   Check in, netværk og Business Bar

Kl. 17.15   Ny verden, nye vilkår, nye måder

De nye vilkår

Snart får vi butlerrobotter derhjemme, flyver på job med førerløst el-fly, og aftensmaden leveres af en drone. AI er altid med ombord og driver en ny bølge af service-baseret virkelighed med helt nye og  smidige aktører på spil i næsten alle brancher. Hør om de nye vilkår og de nye aktører, og hvordan du kan få gavn af de mange muligheder, der allerede nu er tilgængelige for dem, der vil eksperimentere med dem.

Break out: De nye måder – hvordan gør man I VIRKELIGHEDEN?? Lad os prøve! 30 min med høj fart på, hvor vi med hele kroppen lærer at forstå og påskønne at arbejde agilt, teambaseret og eksperimenterende med kundeoplevelsen forrest. Det er nemt, det larmer – det er sjovt! – og du kan helt sikkert huske pointerne.

De nye måder

Vi skal lære at arbejde med en ny tyngdekraft, der kommer udefra, med langt hurtigere omsætning fra idé til produkt og sammen med aktører, vi ikke kender. Det er lektien fra nogle af verdens pt. mest succesfulde virksomheder – store som små – der har formået at skabe værdi på de vilde, nye vilkår. Lær dem kunsten efter med helt konkrete anvisninger til at komme i gang, mærke forskel og skalere den til hele organisationen, som vil opleve at øget produktivitet går hånd i hånd med stærkt forøget arbejdsglæde.

Kl. 19.15   Overrækkelse af Tietgenprisen 2024

Kl. 19.30   Netværksmiddag

Kl. 21.00   Tak for i aften 

Vi tager forbehold for ændringer.

Gense højdepunkter fra sidste topmøde HER