Nye partnere i 2021

Arrangement

Business Lounge med Morten Albæk – Making Better Choices

MortenAlbaek-DigitalOdense17-HKHannibal-Bach

Mød erhvervsmanden, professoren og filosoffen Morten Albæk, når han den 28. februar gæster vores Business Lounge. Her vil Albæk med afsæt i sin egen MEAN-management-model sætte fokus på nødvendigheden af at skabe mening, effektivitet, fremdrift og forandring i din organisation. En ny og markant dagsorden i en tid, hvor der mere end nogensinde er brug for mennesker, der tænker anderledes og kreativt – og hvor vi aktuelt har fire generationer på arbejdsmarkedet samtidig.

Som leder og beslutningstager skal man have viden, indsigt, udsyn og ikke mindst mod til at træffe netop de beslutninger, der skaber fundamentet for fortsat udvikling og vækst – og så skal det opleves meningsfyldt for den enkelte.

Making Better Choices
Under overskriften “Making Better Choices” inviterer vi det fynske erhvervsliv til denne inspirerende Business Lounge, hvor Morten Albæk uden tvivl vil udfordre vores vanetænkning. Få værdifuld viden om, hvordan vi kan skabe højere stolthed, engagement og tilfredshed blandt medarbejdere med større lønsomhed og effektivitet i de fynske virksomheder til følge.

 

Morten Albæk, stifter af Voluntas, tidl. Senior VP Vestas
Morten Albæk er æresprofessor i filosofi og stifter af Voluntas, et globalt investerings- og rådgivningsfirma, der som det første i verden er baseret på meningsfuldhed, diversitet og bæredygtighed, og den eneste dansker, der fem år i træk er kåret til en af de mest innovative marketingledere i verden af det amerikanske magasin The Internationalist. Morten Albæk startede sin karriere i Dansk Bank, hvor han endte som underdirektør for Idéudvikling & Innovation, inden han forlod banken til fordel for rollen som direktør for marketing, kommunikation og corporate relations i Vestas.
Morten Albæk er desuden forfatter til bøgerne ”Generation fucked up?” (2005), “Nedslag – mellem det vi siger, og det vi gør” (2008) og “Det gennemsnitlige menneske” (2013).