Arrangement

Business Lounge: Mød Mark Patterson – knæk netværkskoden og skab vækst

The Network Code – hent inspiration og værktøjer til at blive en endnu dygtigere netværker, der skaber værdi for dig selv og din virksomhed.

Alle ved at netværk er vigtigt. Alligevel er mange virksomheder slet ikke opmærksomme på det enorme potentiale, der er i professionelle netværk, selv om relationer er et af de bedste og mest effektive redskaber til at skabe vækst.

Der er en præcis sammenhæng mellem personer, der er gode til at skabe netværk, og den vækst, de skaber for deres virksomhed.

Derfor har vi inviteret stifteren af Network Academy, Mark Patterson, til at knække netværkskoden og hjælpe os til at få en strategisk tilgang til netværk.

Mark Patterson vil undervejs afsløre 10 overraskende faktorer, der afgør, om virksomheder og personer lykkes med at skabe de kritiske relationer. Han giver ligeledes værktøjer til, hvordan du kan udfolde dit personlige og kommercielle potentiale.

Om Mark Patterson
Mark Patterson har udviklet Network Academy-programmet, der siden 2004 er gennemført af flere end 2500 politikere, ambassadører, ledere og nøglepersoner over hele Europa.

Han er hovedtaler på internationale konferencer og kongresser og rådgiver for en række virksomheder på områderne strategi og forretningsudvikling.

Mark Patterson forelæser på universiteter og business schools i Danmark og udlandet. Han er tilknyttet Master i Oplevelsesledelse under Institut for Kommunikation, Virksomhed og Informationsteknologi på Roskilde Universitet som medlem af Masteruddannelsens advisory board.

Mark Patterson har bidraget til bøgerne “Experience Leadership in Practice” og “The Network Code”.

Læs mere om Mark Patterson og Network Academy