Arrangement

Kom i dialog med bygherrer, rådgivere og entreprenører på Fyn

Fynsk Erhverv og Building Network inviterer

Tirsdag d. 10. december 2019 inviterer Fynsk Erhverv sammen med Building Network til konference på Sinatur Hotel Storebælt i Nyborg, der ligger få meter fra vandkanten smukt indrammet af have, skov og strand. Med som oplægsholdere er et interessant udvalg af bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører, der vil forkæle deltagerne med eksklusiv viden om byudviklingen i Odense og andre nye spændende bygge- og anlægsopgaver rundt omkring på Fyn.

Konferencen indledes med frokost bestående af lokale gastronomiske lækkerier fra Sinatur Hotel Storebælts berømte køkken. Direktørerne fra de to erhvervsnetværk vil i fællesskab byde talere, medlemmer og gæster velkommen til arrangementet.

Foreløbigt program:

12.30 Frokost og prøvesmagning af lokale lækkerier

13.20 Velkomst af Building Network og Fynsk Erhverv

13.30 Få viden om by- og havneudvikling samt kommende projekter v/ Kommunaldirektør, Erik Meldgård Bendorf, Svendborg Kommune

13.55 Kommende nybyggerier, renoveringsprojekter og helhedsplaner på Fyn v/ Projektchef, Henrik Max Rasmussen, Fyns Almennyttige Boligselskab

14.10 Netværk og speed dating med de første talere

14.50 Få viden om Fremtidens Vollsmose v/ Konstitueret programchef, Carsten Henriksen, Odense Kommmune

15.15 Få viden om byudviklingen og kommende projekter i Nyborg v/ erhvervschef ved Nyborg Kommune, Babak Djarahi

15.40 Nye bydele, omdannelse og fortætning på vej  v/ Fagleder for lokalplanlægning i Odense Kommune, Paw Gadgaard

16.10 Netværk og speed dating med de sidste talere

16.40 Afrunding ved værterne samt introduktion til de kommende arrangementer

Dialog og netværk

Mellem oplæggene vil der være mulighed for at komme i dialog med dagens talerne og skabe netværk og komme i dialog med de øvrige deltagere. I pauserne kan oplægsholdere og netværksdeltagere nyde den fantastiske udsigt over storebælt og den naturskønne beliggenhed med egen badebro. Tættere på vandet kan du næsten ikke komme.

Se den forløbige deltagerliste her