Arrangement

Brain Boost: Cyber Security – Styrk din virksomheds digitale forsvar

Har du styr på, hvad der skal ske, når hackeren kommer?

Dyk ned i de seneste trusler og tendenser, få håndgribelige værktøjer og oplev en unik indsigt i forhandling med hackerne. Tilmeld dig nu og vær et skridt foran hackeren.

Program
14.00: Velkomst v. Fynsk Erhverv

14.05: Aktuelle trusler og tendenser fra PwC’s Cyber Crime Survey 2023

v/ Klaus Ravn, PwC

Klaus Ravn, leder af PwC Danmarks Incident Response Team, vil på baggrund af PwC’s Cybercrime Survey 2023 give en status på det nuværende trusselsbillede og belyse, hvordan dette påvirker små og mellemstore virksomheder – nu og i fremtiden. Klaus vil bygge bro mellem at forstå de komplekse cybersikkerhedsforanstaltninger til, hvordan man som virksomhed, konkret og pragmatisk, tilgår udfordringerne – og stadig skaber værdi.

 

14.35: Praktiske anbefalinger og konkrete værktøjer

v/ Martin Larsen, Chili Security

Med erfaring og indsigt i den digitale verden giver Martin Larsen, founder og partner sales manager hos Chili Security, en række eksempler på typiske sikkerhedsbrud i danske virksomheder – efterfulgt af konkrete tiltag, som kan klæde din virksomhed på til en tryg online tilstedeværelse uden afbrydelser, tab af data og økonomiske konsekvenser.

 

15.05: Netværk, kaffe og kage

15.20: Data-gidselforhandlerens afsløringer

v/ Michael Andersen, foredragsholder og erhvervspsykologisk rådgiver

Som erfaren datagidselforhandler har Michael Andersen spillet en central rolle i krisestyringsteamet hos de ramte virksomheder. Han har fungeret som det vigtige bindeled mellem angrebets tekniske aspekter, virksomhedens ledelse, og kommunikationen med de kriminelle.

Til foredraget tager Michael Andersen dig med ind i sit ‘war room’ under et angreb. Her vil du få en unik indsigt i efterretninger, de anvendte angrebsmetoder, samt de komplekse multifaktor afpresningsmetoder, som hackerne anvender.

16.05: Afrunding ved Fynsk Erhverv

16.15: Tak for i dag

Vi tager forbehold for programændringer og forbeholder os ret til at prioritere pladserne til deltagere fra den primære målgruppe

______________________________________________________

Det-Fynske-Vaekstbarometer-225-×-225px-1-300x300

Tema: Digitalisering

Det Fynske Vækstbarometer analyserer, hvordan virksomheder på Fyn arbejder med inden for fem vækstindikatorer: Digitalisering, Bæredygtighed, Internationalisering, Professionalisering og Kerneressourcer.
Læs Det fynske Vækstbarometer
her