Arrangement

#BOOST Webinar: Din praktiske guide til at komme godt i gang med SEO

Kom godt i gang med din fredag med dette indsigtsfulde webinar, hvor SEO-eksperten, Simon Hansen, fra Morningtrain vil BOOSTE din viden omkring netop dét – SEO (Search Engine Optimization aka søgemaskineoptimering).

SEO er et af de stærkeste markedsføringsværktøjer, der findes. Hvis du og din virksomhed gerne vil findes på internettet – og i søgemaskinerne – er SEO vejen frem.

SEO er også en kompliceret og – til tider også – lang proces. Og det er en proces, som kræver, at man holder tungen lige i munden. Det er bare et superstærkt redskab til at udbrede kendskaben til dit produkt, din virksomhed, dit brand og dine kvaliteter.

Men selv med meget SEO-erfaring kan det virke uoverskueligt at skulle påbegynde et nyt projekt. At starte helt fra bunden er derfor – fuldt forståeligt – endnu mere skræmmende.

Derfor vil Simon tage dig i hånden, så du efter webinaret trygt kan kaste dig ud i at få sat gang i din virksomheds SEO-udvikling!

Når du er færdig med webinaret, vil du vide meget mere om:

  • Hvordan du finder dine søgeord
  • Hvordan du arbejder i SEO-sprints
  • Faktorerne, du selv kan arbejde med – Tekst, teknik og linkbuilding
  • Faktorerne, du typisk skal have hjælp til
  • Værktøjer, der kan hjælpe dig på vej (gratis og betalt)
  • Hvad der bliver vigtigere i 2020 og frem

Det praktiske:

Når du har tilmeldt dig, modtager du et link i din mail-indbakke, som du bare skal trykke på et par minutter inden webinaret går i gang. Og bare rolig; vi skal nok sende dig en venlig reminder lidt tid inden webinaret starter, så du kan sidde klar.