Arrangement

#BOOST Seminar – Den nye ferielov

Fra den 1. september 2020 starter den nye ferieordning – men hvad betyder det egentlig for dig, din virksomhed og dine medarbejdere?

Advokat, Susanne Ingemann, der er specialiseret i ansættelsesret hos Mazanti-Andersen Korsø Jensen, vil bruge denne fredag morgen på at fortælle dig præcis, hvordan du skal forholde dig til den nye ferielov. Vi har fokus på de konkrete problemer man kan støde på, og hvordan disse løses på bedst mulig vis.

Susanne kommer til at gennemgå følgende:

  • Hvad den nye ferielov kommer til at betyde for din virksomhed
  • Konkrete eksempler og cases, der er overførbare på dine medarbejderes forskellige situationer
  • Øvrige ansættelsesretlige nyheder

Desuden får du et opdateret kapitel omkring ferieloven med hjem til din personalehåndbog.

Kort sagt, bliver du klædt på til at agere inden for den nye ferieordning, så der ikke er nogen overraskelser, når den 1. september oprinder.

Arbejder du med HR, personalepleje eller er du leder/mellemleder i en lille- eller mellemstor virksomhed? Så kom og få dit morgen BOOST hos os! Det er gratis for alle partnere i Fynsk Erhverv – og vi gi’r kaffen.

Bemærk, at der er no-show fee på 250,- DKK

Fynsk Erhvervs #BOOST Seminarer er morgenmøder for ledere og mellemledere, hvor et enkelt emne, der kan skabe værdi for virksomheden, bliver taget op. Oplæg af en af vores partnervirksomheder. 7 gange om året af 1-2 timers varighed. Dette er det 1. #BOOST Seminar