Nye partnere i 2021

Arrangement

AI Chatbot – byg den på en formiddag

Med Black Friday og andre højsæsoner lige om hjørnet, inviteres du til online chatbot workshop. Lær at bygge en chatbot og få ny viden om, hvordan I ved hjælp af en chatbot kan gøre jeres webshop endnu bedre.

Vær med, når vi inviterer til online chatbot workshop i samarbejde med Zendesk og Certainly. På workshoppen vil du blive præsenteret for de fordele, der er ved en chatbot, og hvad det kan skabe for jeres virksomhed både udenfor og i højsæsoner, så som Black Friday. Du vil blive introduceret til den nye og banebrydende teknologi ‘Conversational Commerce’. Yderligere vil du stifte bekendtskab med de mest inspirerende chatbots fra både ind- og udland.

I anden del af workshoppen kan du prøve kræfter med at bygge din egen chatbot. Vi guider dig igennem platformen, så du kan starte din chatbot-rejse. Du får afprøvet de grundlæggende tekniske elementer for at kunne bygge en chatbot i systemet.

Det kræver ingen teknisk erfaring – blot en computer og gerne en idé til de udfordringer, som du ønsker løst.

Efter workshoppen har du bygget din første version af en chatbot, som du kan tage med tilbage til kontoret og videreudvikle.

Det får du ud af at deltage:

  • En databaseret chatbot, du selv har bygget
  • Indsigt i og erfaring med ny innovativ teknologi indenfor for Ecommerce
  • Mulighed for at bygge en direkte kanal til nye og nuværende brugere
  • Gode råd og vejledning fra workshop-facilitatorer fra Certainly