Nyheder • 09/07/2019

2019 har allerede budt på nyt på flere fronter

Når selskabet er godt, flyver tiden. 2019 er snart et halvt år gammel. I Fynsk Erhverv har der været masser af godt selskab ved arrangementer, på netværks-møderne og når vi har fulgtes ad til garderoben efter Business Bar.

Henrik Neelmeyer, adm. direktør på Egeskov, rykkede i marts fra næstformandsstolen til formandsstolen. Efter 10 år i den stol stoppede Jørgen Dirksen ved generalforsamlingen. Samme aften blev der sat fokus på bæredygtighed, og dermed blev de første skridt til endnu en netværksgruppe taget. På den anden side af sommerferien vil Ole Kjerkegaard Nielsen facilitere et netværk for bæredygtig forretningsudvikling. Det bringer antallet af faciliterede netværksgrupper i Fynsk Erhverv op på 16.

To fyraftensmøder med hver deres vinkel
Et nyt tiltag blev lanceret med fyraftensmøder, hvor erhvervsledere mødes hos partnervirksomheder på hele Fyn. I marts var det i GASA’s nye domicil i Odense SV, der var stedet for første møde med tilhørende politisk paneldebat med seks fynske folketingskandidater. Det skete foran erhvervsledere fra flere end 50 virksomheder. Mødet kom i høj grad til at handle om trafikale udfordringer, motorvej og afkørselsramper.  Udfordringer, som Fynsk Erhverv arbejder målrettet på at få fundet en holdbar løsning på i en konstruktiv dialog med de politiske beslutningstagere lokalt og nationalt.

Årets andet fyraftensmøde foregik hos fødevarevirksomheden, Uhrenholt, i Middelfart, hvor adm. direktør, Sune Uhrenholt berettede om de op- og nedture, der er en del af livet som erhvervsleder. En ærlig og inspirerende oplevelse, som gjorde indtryk.

Arrangementer med aktivitet
For deltagerne i vores faciliterede netværksgrupper har der været to eksklusive arrangementer, hvor netværkene har mødt hinanden på kryds og tværs. I marts var temaet netværk, og Susie Lynge gav mange gode råd omkring strategisk networking til publikum, der i flere omgang måtte op fra stolene for at prøve rådene af i øvelser og fortælle om egne erfaringer med at udvikle netværk. Op til Heartland i slutningen af maj var netværksdeltagerne inviteret på rundtur i kulisserne, og traveturen omkring Egeskov afslørede, hvor stort et forarbejde, der ligger bag festivalen. Deltagerne fra Business Challenge Cykling brugte iøvrigt dette arrangement som pit stop og kørte Odense – Egeskov tur/retur. Sikke en energi.

Aktivitet var der også ved Business Lounge (billedet er herfra), hvor kropssprogseksperten, Jesper Bergstrøm, fortalte de små 100 deltagere, hvordan vi kan bruge kropssproget bevidst i hverdagen over for kolleger, medarbejdere og andre relationer. Et positivt kropssprog kan give overskud, der mærkes både af dig selv og hos andre, og som kan være med til at skabe succes – privat og i erhvervslivet.

Vi vender tilbage efter sommeren
Fynsk Erhverv vender tilbage efter sommerferien med flere arrangementer. Vi lægger for tirsdag den 20. august med Partner Brief og efterfølgende Business Bar på førstesalen på Albani Torv 4.

Nyhed

Indretningen bidrager til vidensdelingen, fællesskabet og bundlinjen i virksomheden

Arkitekt Sarah Müllertz pegede på Fyraftensmødet på nogle af de plusser, som strategisk indretning af virksomheden bringer med sig, og de 55 deltagere fik inspiration til forberedelserne forud for en ny indretningsproces. Værterne for Fyraftensmødet, advokatfirmaet Mazanti-Andersen Korsø Jensen, har...

Nyhed
Trafik

Debat: Tredje etape på den fynske motorvej presser sig på

Motorveje er til at køre på - ikke til at holde i kø. Så glæden er altid stor, når der afsættes midler til mere fynsk motorvej, og den bliver endnu større, når asfalten er lagt, og trafikken atter flyder tværs...

Nyhed

Dansk Industris Erhvervsklimamåling 2019

Hvert år undersøger Dansk Industri det lokale erhvervsklima i hver enkelt kommune. Undersøgelsen vurderer kommunernes erhvervsklima ud fra virksomhederne, der giver deres bud på, hvordan de oplever ni forskellige forhold. Disse forhold er: 1) Skatter, afgifter og gebyrer 2) Fysiske...