Nyheder • 09/07/2019

2019 har allerede budt på nyt på flere fronter

Når selskabet er godt, flyver tiden. 2019 er snart et halvt år gammel. I Fynsk Erhverv har der været masser af godt selskab ved arrangementer, på netværks-møderne og når vi har fulgtes ad til garderoben efter Business Bar.

Henrik Neelmeyer, adm. direktør på Egeskov, rykkede i marts fra næstformandsstolen til formandsstolen. Efter 10 år i den stol stoppede Jørgen Dirksen ved generalforsamlingen. Samme aften blev der sat fokus på bæredygtighed, og dermed blev de første skridt til endnu en netværksgruppe taget. På den anden side af sommerferien vil Ole Kjerkegaard Nielsen facilitere et netværk for bæredygtig forretningsudvikling. Det bringer antallet af faciliterede netværksgrupper i Fynsk Erhverv op på 16.

To fyraftensmøder med hver deres vinkel
Et nyt tiltag blev lanceret med fyraftensmøder, hvor erhvervsledere mødes hos partnervirksomheder på hele Fyn. I marts var det i GASA’s nye domicil i Odense SV, der var stedet for første møde med tilhørende politisk paneldebat med seks fynske folketingskandidater. Det skete foran erhvervsledere fra flere end 50 virksomheder. Mødet kom i høj grad til at handle om trafikale udfordringer, motorvej og afkørselsramper.  Udfordringer, som Fynsk Erhverv arbejder målrettet på at få fundet en holdbar løsning på i en konstruktiv dialog med de politiske beslutningstagere lokalt og nationalt.

Årets andet fyraftensmøde foregik hos fødevarevirksomheden, Uhrenholt, i Middelfart, hvor adm. direktør, Sune Uhrenholt berettede om de op- og nedture, der er en del af livet som erhvervsleder. En ærlig og inspirerende oplevelse, som gjorde indtryk.

Arrangementer med aktivitet
For deltagerne i vores faciliterede netværksgrupper har der været to eksklusive arrangementer, hvor netværkene har mødt hinanden på kryds og tværs. I marts var temaet netværk, og Susie Lynge gav mange gode råd omkring strategisk networking til publikum, der i flere omgang måtte op fra stolene for at prøve rådene af i øvelser og fortælle om egne erfaringer med at udvikle netværk. Op til Heartland i slutningen af maj var netværksdeltagerne inviteret på rundtur i kulisserne, og traveturen omkring Egeskov afslørede, hvor stort et forarbejde, der ligger bag festivalen. Deltagerne fra Business Challenge Cykling brugte iøvrigt dette arrangement som pit stop og kørte Odense – Egeskov tur/retur. Sikke en energi.

Aktivitet var der også ved Business Lounge (billedet er herfra), hvor kropssprogseksperten, Jesper Bergstrøm, fortalte de små 100 deltagere, hvordan vi kan bruge kropssproget bevidst i hverdagen over for kolleger, medarbejdere og andre relationer. Et positivt kropssprog kan give overskud, der mærkes både af dig selv og hos andre, og som kan være med til at skabe succes – privat og i erhvervslivet.

Vi vender tilbage efter sommeren
Fynsk Erhverv vender tilbage efter sommerferien med flere arrangementer. Vi lægger for tirsdag den 20. august med Partner Brief og efterfølgende Business Bar på førstesalen på Albani Torv 4.

Nyhed

Fynsk Erhverv satte vigtige valgtemaer til debat forud for Folketingsvalget

Første halvår af 2019 bød på flere valg, herunder et Folketingsvalg. Fynsk Erhverv er det fynske erhvervslivs fælles talerør, og derfor spurgte vi virksomhederne via Det fynske erhvervspanel om, hvilke temaer, der var de vigtigste i den kommende valgkamp. Top-5...

Nyhed

Velkommen til den nye regering og tillykke til to fynske ministre

Danmark har fået en ny regering, der er trukket i arbejdstøjet i sommervarmen. Stort tillykke til de nye ministre og ikke mindst god arbejdslyst. I regeringen sidder to fynske ministre. Dan Jørgensen er udnævnt til klima-, energi- og forsyningsminister, mens...

Nyhed

Bunkevis af kort byttede hænder på business kom-sammen på festival

Med et massivt musikalsk lydtapet holdt Fynsk Erhverv torsdag aften business kom-sammen på Tinderbox. Udstyret med visit- og gavekort gik de glade gæster i gang med det store bytteri. På gavekortene skrev deltagerne en ydelse, de kunne tilbyde netværket, og...