Nyheder • 09/07/2019

2019 har allerede budt på nyt på flere fronter

Når selskabet er godt, flyver tiden. 2019 er snart et halvt år gammel. I Fynsk Erhverv har der været masser af godt selskab ved arrangementer, på netværks-møderne og når vi har fulgtes ad til garderoben efter Business Bar.

Henrik Neelmeyer, adm. direktør på Egeskov, rykkede i marts fra næstformandsstolen til formandsstolen. Efter 10 år i bestyrelsen og de seneste to i formandstolen stoppede Jørgen Dirksen ved generalforsamlingen. Samme aften blev der sat fokus på bæredygtighed, og dermed blev de første skridt til endnu en netværksgruppe taget. På den anden side af sommerferien vil Ole Kjerkegaard Nielsen facilitere et netværk for bæredygtig forretningsudvikling. Det bringer antallet af faciliterede netværksgrupper i Fynsk Erhverv op på 16.

To fyraftensmøder med hver deres vinkel
Et nyt tiltag blev lanceret med fyraftensmøder, hvor erhvervsledere mødes hos partnervirksomheder på hele Fyn. I marts var det i GASA’s nye domicil i Odense SV, der var stedet for første møde med tilhørende politisk paneldebat med seks fynske folketingskandidater. Det skete foran erhvervsledere fra flere end 50 virksomheder. Mødet kom i høj grad til at handle om trafikale udfordringer, motorvej og afkørselsramper.  Udfordringer, som Fynsk Erhverv arbejder målrettet på at få fundet en holdbar løsning på i en konstruktiv dialog med de politiske beslutningstagere lokalt og nationalt.

Årets andet fyraftensmøde foregik hos fødevarevirksomheden, Uhrenholt, i Middelfart, hvor adm. direktør, Sune Uhrenholt berettede om de op- og nedture, der er en del af livet som erhvervsleder. En ærlig og inspirerende oplevelse, som gjorde indtryk.

Arrangementer med aktivitet
For deltagerne i vores faciliterede netværksgrupper har der været to eksklusive arrangementer, hvor netværkene har mødt hinanden på kryds og tværs. I marts var temaet netværk, og Susie Lynge gav mange gode råd omkring strategisk networking til publikum, der i flere omgang måtte op fra stolene for at prøve rådene af i øvelser og fortælle om egne erfaringer med at udvikle netværk. Op til Heartland i slutningen af maj var netværksdeltagerne inviteret på rundtur i kulisserne, og traveturen omkring Egeskov afslørede, hvor stort et forarbejde, der ligger bag festivalen. Deltagerne fra Business Challenge Cykling brugte iøvrigt dette arrangement som pit stop og kørte Odense – Egeskov tur/retur. Sikke en energi.

Aktivitet var der også ved Business Lounge (billedet er herfra), hvor kropssprogseksperten, Jesper Bergstrøm, fortalte de små 100 deltagere, hvordan vi kan bruge kropssproget bevidst i hverdagen over for kolleger, medarbejdere og andre relationer. Et positivt kropssprog kan give overskud, der mærkes både af dig selv og hos andre, og som kan være med til at skabe succes – privat og i erhvervslivet.

Vi vender tilbage efter sommeren
Fynsk Erhverv vender tilbage efter sommerferien med flere arrangementer. Vi lægger for tirsdag den 20. august med Partner Brief og efterfølgende Business Bar på førstesalen på Albani Torv 4.

Nyhed

Fynsk Erhvervs ordinære generalforsamling 2020

Fynsk Erhvervs bestyrelse indkalder hermed til ordinær generalforsamling onsdag den 18. marts 2020 kl. 16.30 i Odense Koncerthus, Claus Bergs Gade 9, Odense C. Dagsorden: Valg af dirigent Formandens beretning om foreningens virke i det forløbne år Fremlæggelse af det...

Nyhed
Jytte Reinholdt, Rasmus Helveg Petersen

Stærke, saglige argumenter for ny motorvejsafkørsel

En række transporttunge virksomheder er dagligt udfordret af utilstrækkelige adgangsforhold ind og ud af erhvervsudstykningen i Højme. Virksomheder som Alex Andersen Ølund A/S, Poul Schou, GASA, FTZ og Royal Unibrew bliver dagligt forsinket, når de holder i kø – sammen...

Nyhed
Rane Willerslev Fynsk Erhverv ErhvervsTopmøde

Mød Rane Willerslev til Fynsk ErhvervsTopmøde: ”Alt, vi ved, er, at det bliver vildt”

Rane Willerslev sætter onsdag, den 18. marts kursen mod Fyn. Her er han hovedtaleren ved Fynsk ErhvervsTopmøde, der afholdes i Odense Koncerthus i umiddelbar forlængelse af den ordinære generalforsamling. Tænk vildt Rane Willerslev er optaget af, hvordan vi som mennesker...