Home

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Business Brunch: Rekruttering og fastholdelse af nøglemedarbejdere

28. januar 2016 @ 8:00 - 10:00

Kr.125

Kom til Business Brunch i Fynsk Erhverv, og hør advokatfirmaet Andersen Partners og konsulentvirksomheden People Link give konkrete bud på, hvordan du rekrutterer og fastholder nøglemedarbejdere.  

Kvalificeret arbejdskraft er en stigende udfordring i Danmark og på Fyn – både at tiltrække den, og at fastholde de nøglemedarbejdere, man har.

Kom til Business Brunch i Fynsk Erhverv, og hør Andersen Partners og People Link give konkrete bud baseret på solide erfaringer på, hvordan du rekrutterer og fastholder nøglemedarbejdere. 

Hent invitation som PDF-fil her.

People Link
I de fleste brancher gælder det, at et solidt forretningsgrundlag ikke er tilstrækkeligt for at sikre succes og langsigtet udvikling. De fleste virksomhedsledere har derfor en erkendelse af, at virksomhedens evne til at rekruttere og fastholde medarbejdere med de rette kompetencer – fagligt og personligt – er forudsætningen forpeoplelink-logo langsigtet succes.

– På baggrund af PeopleLinks erfaring fra en bred vifte af brancher, vil vi diskutere de aktuelle rekrutteringsudfordringer med flaskehalse, kandidaternes mobilitet m.v. – og ikke mindst hvad vi kan gøre for at imødegå disse udfordringer. Vi vil bl.a. berøre employer branding, mulighed for samarbejde og co-branding, effektive rekrutteringskanaler, alternative rekrutteringsmuligheder og medarbejdernes karrieremotivation, fortæller Nancy Lohmann, direktør og partner i People Link.

Andersen Partners
Fastholdelse af medarbejdere sker ofte ved anvendelse af konkurrence- og/eller kundeklausuler. Fra 1. januar 2016 gælder der nye regler for blandt andet sådanne klausuler.

Reglerne er en skærpelse over for arbejdsgiveren i forhold til tidligere. Andersen Partners gennemgår de nye regler, så du som arbejdsgiver er andersen-partners-advokatfirma_logo2klædt på til fortsat at anvende klausuler som led i fastholdelsen af medarbejdere.

Andersen Partners vil blandt andet forklare, hvilke klausuler en arbejdsgiver må aftale med en ansat, hvilken lønkompensation der fremover skal gives til den ansatte, hvordan klausuler kan opsiges, og hvor længe klausuler indeholdt i allerede indgåede ansættelsesaftaler fremadrettet er gyldige.

Sted: Fynsk Erhverv – Albani Torv 4 5000 Odense C

Tidspunkt: 28. januar kl. 8.00 til 10.00

Pris: 125 kr. Prisen dækker en brunch fra Druen og Bønnen.

Deltagere: Arrangementet er åbent for alle interesserede.

Tilmeldingsfrist: Mandag d. 25. januar.

Tilmelding herunder:

[contact-form-7 id=”3688″ title=”Rekruttering og fastholdelse af nøglemedarbejdere”]

Print Friendly

Detaljer

Dato:
28. januar 2016
Tidspunkt:
8:00 - 10:00
Pris:
Kr.125
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Fynsk Erhverv
Telefon:
66144714
E-mail:
info@fynskerhverv.dk
Hjemmeside:
http://fynskerhverv.dk/

Sted

Fynsk Erhverv
Albani Torv 4
Odense, 5000 Danmark
+ Google Map
Telefon:
66144714
Hjemmeside:
http://fynskerhverv.dk/
''